Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain & Nativo BIO Koffie in Cadeaubox

Van 8,37 7,68 van 9,30

Tot 16,92 15,52 van 18,80

* Verplichte velden

8,37 7,68

Samenvatting

  Deze cadeaubox bevat 1 blik Nativo van 250 gram en 1 blik van de Jamaica Blue Mountain® koffie van 250 gram en zit in een mooie cadeaubox en nu met een introductie-korting

  De meest bijzonder koffie ter wereld komt uit het Blue Mountain gebied in Jamaica. Deze bergen kleuren zich in een mysterieus blauw licht bij zonsondergang. De Nativo is het paradepaard van Goppion Caffè, een koffie die werkelijk alles in zich heeft. Niets voor niets werd Nativo in 2014 uitgeroepen tot beste koffie in de Nederlandse Misset Koffie Top 100!

  Ontdek meer over de inhoud Ontdek meer over dit product

  Deze cadeaubox bevat 1 blik Nativo van 250 gram en 1 blik van de Jamaica Blue Mountain® koffie van 250 gram en zit in een mooie cadeaubox en nu met een introductie-korting

  De meest bijzonder koffie ter wereld komt uit het Blue Mountain gebied in Jamaica. Deze bergen kleuren zich in een mysterieus blauw licht bij zonsondergang. De Jamaica Blue Mountain®-koffie heeft een hart van deze bijzondere koffieboon aangevuld met de beste Arabica-bonen die het Centraal en Zuidamerikaanse continent te bieden heeft waaronder de voortreffelijke Huehuetenango koffiebonen uit de groene hooglanden van Guatemala. Een zeer exclusieve melange met een laag cafeïnegehalte. U proeft delicate bloemen, cacao; zachte delicate nasmaak. 

  De Nativo is het paradepaard van Goppion Caffè, een koffie die werkelijk alles in zich heeft. Niets voor niets werd Nativo in 2014 uitgeroepen tot beste koffie in de Nederlandse Misset Koffie Top 100! Goppion bracht reeds in 1988 als eerste Italiaanse brander deze duurzame koffie op de markt. Deze bijzondere koffie is zowel biologisch als Fairtrade gecertificeerd. Goppion Caffè Nativo wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde handgeplukte rode (rijpe) Arabica koffiebessen uit Honduras. Niet verbazingwekkend dat u deze koffie vaak tegenkomt in de high end horeca en in koffie-speciaalzaken.

  Naam Regio Prijs
  Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain®-koffie blik 250 gram bonen Veneto 9.50
  Goppion Caffè Nativo BIO koffie blik 250 gram bonen BIO Veneto 9.30
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain & Nativo BIO Koffie in Cadeaubox
  Uw waardering

  Grandcruwijnen

  Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

  Onze online smart sommelier helpt je!

  Laatste review

  23.09.2023

  Domaine Tropez White Tropez Glazen - set van 2 stuks

  "De rosé is al genot om te drinken, maar in de originele glazen is het e..." Patrick

  Bekijk product recensie