Set Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain, Nativo BIO & Caffè Dolce - 1 KG bonen

Waardering:
100 % of 100

Van 29,70 27,25 van 33,00

Tot 101,21 92,85 van 112,45

* Verplichte velden

29,70 27,25

Samenvatting

  Deze set bestaat uit 1 KG koffiebonen van de Jamaica Blue Mountain, de Naviata en de Dolce caffè en nu met een introductie-korting. U kunt desgewenst ook nog soorten aan- of uitvinken en de aantallen aanpassen en ook dan geldt de korting.

  Ontdek meer over de inhoud Ontdek meer over dit product

  Deze set bestaat uit 1 KG koffiebonen van de Jamaica Blue Mountain, de Naviata en de Dolce caffè en nu met een introductie-korting. U kunt desgewenst ook nog soorten aan- of uitvinken en de aantallen aanpassen en ook dan geldt de korting.

  De meest bijzonder koffie ter wereld komt uit het Blue Mountain gebied in Jamaica. Deze bergen kleuren zich in een mysterieus blauw licht bij zonsondergang. De Jamaica Blue Mountain®-koffie heeft een hart van deze bijzondere koffieboon aangevuld met de beste Arabica-bonen die het Centraal en Zuidamerikaanse continent te bieden heeft waaronder de voortreffelijke Huehuetenango koffiebonen uit de groene hooglanden van Guatemala. Een zeer exclusieve melange met een laag cafeïnegehalte. U proeft delicate bloemen, cacao; zachte delicate nasmaak. 

  De Nativo is het paradepaard van Goppion Caffè, een koffie die werkelijk alles in zich heeft. Niets voor niets werd Nativo in 2014 uitgeroepen tot beste koffie in de Nederlandse Misset Koffie Top 100! Goppion bracht reeds in 1988 als eerste Italiaanse brander deze duurzame koffie op de markt. Deze bijzondere koffie is zowel biologisch als Fairtrade gecertificeerd. Goppion Caffè Nativo wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde handgeplukte rode (rijpe) Arabica koffiebessen uit Honduras. Niet verbazingwekkend dat u deze koffie vaak tegenkomt in de high end horeca en in koffie-speciaalzaken.

  Een zoete smaak is karakteristiek voor superieure Arabica koffiebonen in de Dolce Caffè; een smaak die je met name met het puntje van je tong proeft en eens geproefd nooit meer zal vergeten. Dolce wordt voor 90% gemaakt van speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen uit Ethiopië, Brazilië, Guatemala en Honduras. De resterende 10% bestaat uit een hele bijzondere Robusta koffieboon.

  Naam Regio Prijs
  Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain®-koffie -1 kg bonen Veneto 41.50
  Goppion Caffè Nativo BIO koffie -1 kg bonen BIO Veneto 37.95
  Goppion Caffè Dolce -1 kg bonen Veneto 33.00
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Set Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain, Nativo BIO & Caffè Dolce - 1 KG bonen
  Uw waardering

  Grandcruwijnen

  Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

  Onze online smart sommelier helpt je!

  Laatste review

  24.11.2023

  2014 Giacomo Conterno Barolo Riserva Monfortino

  "Blij dat ik deze veel gezochte wijn heb kunnen kopen bij Grandcru Wijnen..." John

  Bekijk product recensie