Fattoria Sila Peperoncini Ripieni di Tonno e Olive
Fattoria Sila is al meer dan 20 jaar actief in de sector van de Calabrische high-end gastronomie (voorgerechten, sauzen voor bruschetta, kant-en-klare sauzen) en er is maar slechts 1 ding dat wat telt en dat is is Kwaliteit op alle fronten dus vanaf de productie van grondstoffen tot hun verwerking dus het is niet vreemd dat in de betere horeca de producten van Fattoria Sila vaak gebruikt worden. Het bedrijf is gevestigd in een klein bergstadje op 1400 meter boven de zeespiegel in het hart van het Sila National Park
Het assortiment bevat vooral producten vanuit de regio zoals Calabrische chili en andere ingrediënten die symbolen zijn van de Calabrische keuken.
De beste ingrediënten van de traditionele mediterrane gastronomie, en puur alleen de beste authentieke kwaliteit: dit is wat de vullingen van Fattoria Sila uniek maakt en daardoor zeer geliefd in de gastronomie. Altijd gemaakt met met een uitstekende extra olijfolie van eerste persing.
De Peperoni ripieni di tonno e olive oftewel de paprika's gevuld met tonijn en olijven hebben een zeer heelijke pittige zoetige smaak. De vulling met tonijn en olijven geven het extra pit en de extra vierge olijfolie maakt het af. Ideal als tapas bij een heerlijk glas wijn.
Ingredienten: 42% pepers, 35% extra vergine olijfolie, 20% tonijn, 3% olijven, zout. Zuurteregelaar: citroenzuur, melkzuur.
Netto Inhoud: 314 gram
Voedingswaarde per 100 g
Energiewaarde 647 kJ / 155 kcal
Koolhydraten 11g
Suikers 0g
Eiwit 5.2g
Vet 10g waarvan verzadigd 2.8g
0g vezels
Zout 2.2g
Delicatessen Type | Spreads en Sauzen |
---|---|
Regio | Calabria |
Merk | Fattoria Sila |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Nee |
Netto gewicht | 314 gram |