Shop By
Jamon de Jabugo

Jamon de Jabugo

We can't find products matching the selection.

De "jamón van Jabugo" wordt geproduceerd in de gemeente Jabugo, een Andalusische stad in Huelva. Deze stad met 2.260 inwoners volgens de volkstelling van 2016 is een van de belangrijkste producenten van Iberische producten in het land en de eigenaardigheid ligt in de manier waarop het wordt geproduceerd 

De bijzonderheid van Jabugo-ham ligt echter in het feit dat het drogen hetzelfde traditionele proces volgt al eeuwen geleden werd gevolgd. Traditioneel wordt het drogen van de Jamón met de hand gedaan, waarbij de ramen van het drogen worden geopend en gesloten. De producten uit Jamóm uit Huelva volgen vandaag nog steeds dezelfde procedure en gaan door met het openen en sluiten van de ramen volgens de atmosferische omstandigheden van de Sierra en de behoeften van het Iberische product. De Oorsprongsbenaming D. O .Jamón de Jabugo is de oudste van allemaal en daarom wordt deze Jamón, samen met deze uitzonderlijke klimatologische omstandigheden, beschouwd als een de beroemdste (grandcru) regio ter wereld. Deze oorsprongsbenaming omvat 31 productiegebieden en de natuurlijke omstandigheden van deze gebieden zijn zeer optimaal en resulteren in een uitstekende, droog gezouten Jamóm. Zowel de smaak van de hammen als die van de hamschouders hebben een herkenbare smaak. 

As an importer of many distinguished wineries, we also have the luxury of having other products produced at the vineyards piggybacked with our wine transport. These products include honey, olive oil, cheese, coffee and other delicacies. These great products are available to the Netherlands through us. So if you are looking for a unique top quality of non-mass produced delicacies, then these products are definitely for you!

Order the best delicacies online — Grandcruwijnen.nl

Whether you are looking for cheese, iberico ham, nuts, coffee or pasta, you can find it all at Grandcruwijnen.nl with quality guarantee.