Shop By

Zieher

Bij Zieher glazen draait het allemaal om vakmanschap van topkwaliteit, dat wordt gecreëerd door een van de meest innovatieve en beste glasblazers ter wereld. Elk glas is uniek en is gemaakt van loodvrij kristallijn glas met behulp van een traditionele, handgeblazen methode. Zieher levert exclusief glaswerk. Hand geblazen, zeer fraai en men breekt met oude tradities. Er is geen sprake van de klassieke indeling van witte- of rode wijnglazen, maar van verschillende glazen gebaseerd op verschillende wijn karakters. Elk glas is zo vormgegeven, dat het de kenmerkende eigenschappen van een wijn vol, fruitig, complex of mousserende wijn, optimaal tot haar recht laat komen.

Zo heeft u wijn nog nooit gezien.’ Dat zegt ontwikkelaar Silvio Nitzsche. Door de bijzondere golf in de bodem van het glas, wordt de kleur van de wijn heel levendig gereflecteerd. Dit geeft een blik ‘in het hart van de wijn’. Tegelijkertijd wordt het oppervlak van de wijn in het glas vergroot. Zo wordt de wijn optimaal belucht en openen de aroma’s zich maximaal. VISION is bijzonder dun, schitterend en zeer licht. Elk glas is op traditionele manier mond-geblazen zonder toevoeging van lood en daarmee uniek. maar garanderen ook een maximaal aroma en een optimale ontwikkeling van de wijn. Het is echter vooral de fascinatie van het licht, de kleuren en de visuele diepte die het onmogelijk maken om je ogen van het glas af te wenden, want: Zo heb je wijn nog nooit gezien!

 

Unique and high-quality products for your wines. How about the Wine cradle, which safely transport your wine to the boat, a picnic or in the suitcase? The Coravin is also a must-have for wine lovers. Try a small glass without uncorking the bottle and after the wine can be stored again for years!

Order wine accessories online — Grandcruwijnen.nl

You can buy quality wine accessories such as glasses, fridges, coolers, and more!