Filteren

Hoeksche Chips

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Iedere dag bakt men op de boerderij natuurlijke chips in 100% zonnebloemolie. Bij Hoeksce Chips gebruiken ze alleen natuurlijke producten en geen kunstmatige kleur, – geur en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Voor Hoeksche Chips is de smaak, die per seizoen verschilt, het belangrijkste uitgangspunt.

Speerpunten Hoeksche chips:
✓ Glutenvrij
✓ E-nummervrij
✓ Transvetvrij
✓ Vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen
✓ Lactosevrij

Bij hoeksche Chips gebruikt men alleen eigen geteelde aardappelen, hierdoor weet men precies wat er met de aardappelen is gebeurd. Hoeksche Chips is Global G.A.P. gecertificeerd. Global-GAP staat voor veilig en verantwoord voedsel dat overal onder vergelijkbare omstandigheden geproduceerd wordt. Men maakt gebruik van natuurlijke vijanden van insecten. deze lokken men door langs de aardappelvelden randen aan te leggen waar bloemen groeien die de natuurlijke vijanden aantrekken. Hierdoor hoeft men geen chemische bestrijding tegen luizen uit te voeren. Voor de schimmelbestrijding gebruiken ze adviessystemen, waardoor ze alleen ingrijpen als dit echt nodig is.

‘‘Onze duurzaam geteelde aardappels zijn veel te mooi om anoniem in de massa te verdwijnen. Daarom zijn we in 2004 begonnen met het zelf maken van chips. We telen, oogsten, snijden en bakken de chips op onze boerderij in het Zuid-Hollandse ’s Gravendeel. De chips worden met schil en al gebakken in zonnebloemolie en met alleen een beetje zeezout of met natuurlijke kruiden op smaak gebracht: dat proef je! Onze Hoeksche Chips is een bewuste keuze, volledig glutenvrij, lactosevrij en bevat alleen plantaardige toevoegingen. Bovendien zijn onze Hoeksche Chips Zeezout en Paprika Vegan gecertificeerd door de Vegan Society. Al onze zakjes chips komen rechtstreeks van onze boerderij.’’

Henk Scheele & René de Zeeuw – akkerbouwers en initiatiefnemers Hoeksche chips

Als Grandcruwijnen hebben we naast prachtige wijnen ook geweldige delicatessen. Zoals ook bij onze wijnen slechts alleen de beste kwaliteit en natuurlijke tegen scherpe prijzen. Heerlijk om mee te bestellen maar ook ideaal om een fraai wijn- en delicatessen pakket zelf samen te stellen met leuke producten. Mooi voor u zelf of om als cadeau te geven!

Kwaliteit delicatessen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen.nl, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen en delicatessen als wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering & betrouwbare service, dat is Grandcruwijnen!

Delicatessen online bestellen — Grandcruwijnen

Hier kunt u kwaliteit delicatessen kopen! Heerlijke kaas, noten, iberico ham, olijf olie en meer!