Clase Azul Tequila Mezcal Durango

Type Gedistilleerd Tequila
Merk Clase Azul
Land Mexico
Inhoud 0.75 ltr
Alcohol % 40
Bekijk alle kenmerken Ontdek meer over dit product

Karakter, onderscheid en schoonheid in één stuk. Clase Azul Mezcal Durango is een uitnodiging om een ​​ongebruikelijke smaak uit Noordwest-Mexico in de bergen van Durango te ontdekken.De Clase Azul Mezcal Durango is gemaakt van cenizo-agave, een agavesoort die in het wild groeit in de staat Durango in Noord-Mexico. De combinatie van mineraalrijke grond en water uit natuurlijke bronnen geeft het een onderscheidend en rokerig karakter met complexe smaaktonen. Het destillatieproces volgt trouw de ambachtelijke methoden om een ​​uniek profiel te creëren en is een eerbetoon aan de mezcal-traditie. De ruwe schoonheid van zwarte klei inspireert zijn donkere en getextureerde karaf. Het ontwerp op dit speciale stuk is met de hand gesneden door ambachtslieden uit een kleine gemeenschap van de Mazahua-bevolking. Ambachtslieden uit de Wixárika-cultuur zijn de makers van de unieke en kleurrijke dop.

PROEFNOTITIES
Kleur: briljant helder Lichaam: volledig lichaam
Aroma: citroen- en kruidenaroma's, groene olijven, gekookte agave en kruidnagel
Mond: zoete tonen van pinda's, ongeraffineerde bruine suiker, gerookt hout en chocolade, met hints van rijp fruit

WEETJE: In de Tab: Bijlage vindt u de officiële factsheet van deze fraaie wijn. Wij sturen u die automatisch toe bij een bestelling van deze wijn. De wijn ligt in ons geconditioneerde Wine Warehouse en als u de wijn komt afhalen ontvangt u ook nog een mooie korting.

Over Clase Azul México

Clase Azul Tequila is 100% gemaakt van Blue Weber Agave geteeld in Los Altos de Jalisco. Het complexe karakter van deze Tequila is het resultaat van het klimaat en de bodem in Los Altos de Jalisco en de beste fermentatie-, destillatie- en verouderingsmethoden. Bij Clase Azul México creëren Mexicaanse ambachtslieden met trots de prachtige karaffen, een eerbetoon aan ons land en de schoonheid van hun vakmanschap delend met de wereld. Ze weigeren compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit, het duurt ongeveer 11 dagen om elke karaf Clase Azul te voltooien. Elke karaf is een uniek stuk Mexicaanse kunst met een van 's werelds beste en meest erkende tequila's. Clase Azul México ondersteunt met trots Mexicaanse ambachtslieden via Fundación Causa Azul, die tot doel heeft de culturele en ambachtelijke nalatenschap van Mexico te behouden. Deze karaf is ontworpen om op zichzelf al mooi te zijn, zodat hij een tweede leven kan hebben nadat de inhoud is geconsumeerd, bijvoorbeeld als bloemenvaas of kandelaar. Clase Azul México is gecertificeerd door © Positive Luxury en herhaalt de toewijding aan het land en de voortdurende inspanningen om het milieu positief te transformeren.

LET OP: ALLEEN LEVERBAAR IN NEDERLAND

Meer informatie
Type Gedistilleerd Tequila
Merk Clase Azul
Land Mexico
Inhoud 0.75 ltr
Alcohol % 40
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clase Azul Tequila Mezcal Durango
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

18.09.2023

2022 Domaines Paul Mas Claude Val Rose

"Fris zomerwijntje" Jos Swevers

Bekijk product recensie