Callipo Trancetti Di Tonno con Tartufo all'Olio di Oliva 170gr

6,55 6,01

?

_
Niet op voorraad
Cadeauverpakking mogelijk in winkelwagen
Regio Calabria
Biologisch gecertificeerd Nee
Bekijk alle kenmerken Ontdek meer over dit product

Giacinto Callipo richtte het bedrijf op in 1913 op in Pizzo, een prachtige stad in Calabrië en van oudsher bekend om de tonijnvisserij en tonnare. Het bedrijf was de eerste in Calabrië, en een van de eerste ondernemingen in Italië, die de kostbare tonijn van de Middellandse Zee vertinde. Sinds de oprichting is 'kwaliteit eerst' de missie die Callipo wilde nastreven: in 1926 ontving Callipo zelfs de licentie van 'officiële leverancier' van Real Casa. Na 109 jaar is Callipo nooit afgeweken van dat principe: een 'manier van zijn' waar ons bedrijf voortdurend van afhangt, zich ervan bewust dat dit het geheim van succes vertegenwoordigt.

De combinatie van twee gerenommeerde Italiaanse merken, Callipo en Urbani, voor een gastronomisch en innovatief product. Ze worden geproduceerd met geselecteerde grondstoffen en volledig verwerkt in Italië. Callipo Tonijnfilets zijn de enige die gejodeerd zout presal (Presal®) bevatten, dat "beschermd" is omdat het onderworpen is aan een specifiek technologisch proces dat het jodiumgehalte constant houdt, zelfs na het koken en in voedselbereidingen,

Deze Callipo Trancetti di Tonno con Tartufo in olijfolie bestaat uit Geelvintonijn "Thunnus albacares" 56%, Olijfolie, Urban zomertruffel (Tuber aestivum Vitt.) 1,2% en Presal® Beschermd gejodeerd zout (Italiaans zeezout, kaliumjodaat 0,007%). Na openen, afgedekt met olie gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken. Dit is geweldige tonijn met echte truffel en is een perfecte aanvulling in een mooie salade zoals een Salde Nicoise. Gewoon verse sla, wat bonen en deze tonijn met olie en truffel toevoegen en u zet een geweldige salade op tafel. 

Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energiewaarde 1504kJ /364kcal
Koolhydraten 0g
Suikers 0g
Eiwit:17g
Vet 33g
waarvan verzadigd 6.8g
0g vezels
Zout 0.89g
Jodium: 66 μg (44% NRV *) * NRV = NUTRITIONELE REFERENTIEWAARDE

De gebruikte tonijn wordt in Italië verwerkt uit tonijn van EU- en NIET-EU-oorsprong, of afkomstig uit de FAO-zone die op de verpakking wordt vermeld. Gecertificeerd: Dolphin Safe

OVER JODIUM

Jodium is een element (zoals zuurstof, waterstof, calcium, enz.) dat in verschillende chemische vormen wijdverbreid in het milieu voorkomt. Allerlei soorten mariene fauna en vegetatie absorberen jodium uit het zeewater en zijn uitstekende bronnen van dit mineraal. Goede bronnen van jodium zijn met name: diepwatervissen, kelp-algen, knoflook, bonen, sesamzaad, sojabonen, spinazie, snijbiet, witte courgette en raapstelen. Jodium is in mindere mate aanwezig in de eieren, zuivelproducten, granen en vlees. Hoe dan ook, de hoeveelheid jodium die we met voedsel innemen, is vaak niet voldoende om een goede dagelijkse inname te garanderen.

Meer informatie
Delicatessen Type Spreads en Sauzen
Regio Calabria
Merk Callipo
Biologisch gecertificeerd Nee
Vegan Nee
Netto gewicht 170 gram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Callipo Trancetti Di Tonno con Tartufo all'Olio di Oliva 170gr
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

10.04.2024

2021 Venus la Universal Dido Blanc BIO

"Heerlijke wijn. Mooi puur sap. " Ernst

Bekijk product recensie