Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Bocelli wijnen - De Poëten van de grond

Op zoek naar een mooie Bocelli wijn? Wij bieden bij Grandcruwijnen een exclusief assortiment van Bocelli wijnen aan! Voor elke Bocelli wijn geldt: Per fles te bestellen, 24 uurs levering en sparen voor korting voor de volgende bestelling! Wij hebben een aantal Bocelli wijnen voor een mooi prijsje van uitstekende kwaliteit. Kijk dus niet verder voor Bocelli wijn!

Het wijnhuis van Bocelli is gelegen in de prachtige Toscaanse heuvels, vlakbij San Gimignano. Hier wordt al meer dan 3 generaties lang wijn gemaakt. En niet zomaar wijn, integendeel, echt fantastische witte en rode wijnen. De familie Bocelli werkte hier vroeger voor Prins Corsini. Beetje bij beetje kocht men deze grond en bouwde een huis. Sandro (de vader van Alberto en Andrea) was helemaal stapelgek op het land, op de grond en hij gaf zichzelf (net als zijn vader Alcide) helemaal aan het land. Zij noemde zich de poëten van de grond! 

Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Laatste recensies

Voor de liefhebbers van een volle chardonnay is dit zeker een aanrader. Qua prijs wat gunstiger dan vergelijkbare wijnen uit Amerika.

- Rob
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen