2 November 2018 van 15:00-21:30 uur - Grote Kerst Najaars Wijnproeverij

Eén keer per jaar pakken we altijd groot uit en dat is dit jaar op 2 november. Er zullen tijdens deze grote proeverij een groot aantal wijnhuizen zelf aanwezig zodat u van de wijnmaker zelf uitleg kunt krijgen en de wijn kunt proeven. We hebben inmiddels al bevestiging dat onderstaande (TOP)wijnhuizen zelf aanwezig zullen zijn.

En natuurlijk: de najaarsproeverij is hét moment om je favoriete wijnen extra voordelig in te slaan met korting op gehele assortiment en exta korting op de proeverij-wijnen. Onze najaarsproeverijen worden drukbezocht. Klik hier zodat we ons op je komst kunnen voorbereiden en laat weten met hoeveel je komt. (of stuur een email naar: info@grandcruwijnen.nl).

Tot slot: wij maken er een (gratis) proeffeest van, met méér dan honderd wijnen op tafel en met de aanwezigheid van alle wijnmakers van tophuizen. Als tegenprestatie verwachten wij dat u minimaal zes flessen wijn per inschrijving afneemt.

 

LET OP: Soms wil het inschrijf-formulier problemen geven. U kunt ons in dat geval ook gerust een mail sturen: info@grandcruwijnen.nl Geef dan uw naam en met hoeveel deelnemers u wilt langskomen. Ons bellen op 078-6450615 en u aanmelen is ook mogelijk. Wij zullen dan de registratie voor u doen zodat toegang gegarandeerd is (We hebben gelimiteerde ruimte dus vandaar dat inschrijving noodzakelijk is).

We hopen u te mogen ontmoeten in ons Wine Warehouse op 2 november a.s.
 
Rolf & Corina Ketelaar en het gehele Grandcruwijnen team.
 
Adres:
Grandcruwijnen
Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht.