Een luxe verrassing voor uw relaties

Het mogen ontvangen van een relatie- of kerstgeschenk is vaak een aangename verrassing. Het toont aan dat diegene wordt gewaardeerd en dat er aan hem/haar wordt gedacht. Het zien van de reactie maakt het geven van een relatie- of kerstgeschenk meer dan de moeite waard. Natuurlijk wilt u graag het beste voor uw relaties, werknemers of andere contacten. Daarom denken wij graag met u mee om tot het juiste geschenk te komen.

Wij verzorgen geschenken voor elke gelegenheid en in iedere prijsklasse. Uw geschenk wordt door ons sierlijk verpakt in een doos met elegante strik, of in een karakteristieke wijnkist. De keuze is aan u. Vertel ons uw wensen en wij doen u een passend voorstel. Ook voor de zakelijke markt nemen wij graag alle zorg uit handen; uw eindejaarsgeschenken, zoals wijnen of champagnes voor kerst, worden keurig verpakt en bij uw relaties thuisbezorgd. U kunt hier zelfs een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Keuze uit diverse wijnsoorten en cadeaubonnen
Voor het juiste geschenk van GrandCruwijnen heeft u keuze uit maar liefst 1500 wijnsoorten. Wijnkenner of niet, ons assortiment bevat altijd een geschikt geschenk. Zo kunt u kiezen voor een elegante Cabernet Sauvignon, een Argentijnse Chardonnay of een van onze andere wijnsoorten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij begrijpen dat het maken van deze keuze soms lastig kan zijn, daarom kunt u rekenen op onze hulp. We kunnen alle mogelijke combinaties maken en hebben ook een aantal paketten samengesteld waarvan wij uit ervaring weten dat deze zeer succesvol zijn. Te denken valt aan prachtige Abadia Retuerta wijn met een honing, pijnboompitten of zout van het uitgebereide domein of een heerlijke wijn van Emilio Moro verpakt tesamen met een zalige rasechte Iberico Jamon handgesneden of een fles Arzuaga wijn met een fles Arzuaga olijfolie. 

Daarnaast hebben we ook prachtig glaswerk van Riedel en zeer mooie wijn-accesoires zoals bijv een wine-cradle waarmee u uw wijn veilig kunt vervoeren in een koffer tijdens vakantie of zakenreis of wat te denken van een Wine Chill-koeler die echt werkt en daarnaast ook prachtig is om te zien.

Wat u ook kiest - wij boeten niet in op kwaliteit dus in ieder prijs-segment leveren wij kwaliteits-producten.

Wanneer u liever kiest voor een cadeaubon, helpen wij u hier graag bij. U kiest de waarde en wij regelen de rest. U kunt de cadeaubon met een persoonlijke boodschap laten versturen naar uw relaties. Zo hebben zij de mogelijkheid zelf hun favoriete wijn te kiezen en ontvangen ze een prachtig cadeau.

Snelle levering van uw geschenk
Wij begrijpen het belang van een snelle levering. Daarom staat dit principe staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u voor 15:00 uur uw bestelling plaats, kunnen wij de volgende dag leveren op het door u aangegeven adres. Indien gewenst, kunnen wij een Same Day Delivery hanteren, zodat uw relatie diezelfde dag de bestelling mag ontvangen.

Service voor iedereen
Zit u met vragen over uw bestelling? Of heeft u geen idee of u een goed geschenk heeft gekozen? Dan kunt u rekenen op onze hulp. Onze wijnspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met het maken van uw keuze. Dit doen wij door u te adviseren over de diverse wijnsoorten uit ons assortiment. Vertel ons uw wensen en wij regelen de rest.

U kunt uw bestelling zowel telefonisch als via onze website plaatsen. Op onze website is ruimte beschikbaar waar u eventuele opmerkingen kunt achterlaten. Bij het afrekenen kunt u het gewenste bezorgadres invoeren en uw bestelling is onderweg. Via Accessoires/Gifts kunt elegante extra’s aan uw winkelwagen toevoegen om uw geschenk compleet te maken.

Heeft u hier weinig tijd voor? Kies voor de snelle methode en neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)78 645 0615. U kunt uw wensen doorgeven en onze wijnspecialisten doen de rest. Zo kunnen wij iedereen op het juiste moment de beste service bieden.