Wij regelen al uw persoonlijke en zakelijke relatie- en kerstgeschenken snel, voordelig en vakkundig. Een fraaie wijn mooi verpakt en verstuurd in 24 uur of een champagnes in een prachtige geschenkendoos of het versturen van 300 wijnen naar allerlei verschillende adressen. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van de wijn en zelfs hier helpen wij u graag mee. Na de selectie kunt u ook nog een tekst achterlaten die u op een kaartje gedrukt wil hebben en deze voegen wij dan toe.

Bij Grandcruwijnen kan alles per fles worden besteld dus u selecteert de wijn en wij regelen de rest. Dit kan op twee manieren en u kiest wat voor u het makkelijkst is:

Via de Site

  • U besteld op de site uw wijn. 
  • U geeft in Opmerkingen-box (in de checkout pagina) aan of er een kaartje bij moet en geeft de tekst in die er eventueel op de kaart moet komen
  • u kunt er eventueel nog een fraaie wijnzak of wijnkist bij bestellen (klik op: geschenkverpakking voor een overzicht). Wij verpakken alles dan kundig.
  • tijdens het afrekenen kunnen u tijdens het registratieproces aangeven wat het verzendadres moet zijn en kunt instructies geven rondom gewenste levering
  • wij regelen verder alles- van inpak tot bezorging op het door u gewenste tijdstip

Via Telefoon

Heeft u het druk of dient er nog enige toelichting; schroom niet en bel ons op: +31 (0)78 6450615
u spreekt met ons door wat u wilt en alle verdere details en wij regelen verder alles - van inpak tot bezorging op het door u gewenste tijdstip.

We hebben ook een fraai assortiment aan uniek verpakte wijnen en champagnes. Klik hier voor een overzicht.