De wijnen van het prestigieuze Spaanse wijnhuis Hermanos Eguren zijn vanaf januari 2018 ook toegevoegd aan de mooie reeks kwaliteitswijnhuizen waarvoor Grandcruwijnen rechtstreeks importeur/distributeur is. 

De familie Eguren is grondlegger van een aantal prachtige wijnhuizen. Neem bijvoorbeeld de geweldige wijnen van wijnhuis Teso La Monja uit de Toro. Of de Rioja wijnen van wijnhuizen Sierra CantabriaSan Vicente, en Paganos

De beroemde familie Eguren heeft zich sinds 1870 in een periode verspreid over 5 generaties volledig toegewijd aan de teelt van wijnstokken en de productie & rijping van de beste Rioja en Toro wijnen. Ze hebben van vader op zoon kennis en traditie doorgegeven en deze tegelijkertijd steeds ook aangepast aan de nieuwe technologische vooruitgang. Bovendien hebben zij altijd hun diepe respect voor de bodem en de wijnstokken hoog in het vaandel gehouden. De onmiskenbare en zeer persoonlijke stempel die de familie Eguren nog altijd op de wijnen drukt, is het gevolg van hun dagelijks veeleisend zoeken naar de allerbeste omstandigheden voor de wijnstokken, waarna vol passie hard wordt gewerkt aan de uiteindelijke presentatie van het eindproduct aan de wijnliefhebber.

De wijnen van de familie Eguren en hun al even zo geweldige wijnhuizen staan zowel in Spanje als internationaal gezien zeer goed aangeschreven en hebben al diverse onderscheidingen en prijzen gewonnen.

Hermanos Eguren wijnen online bestellen bij Grandcruwijnen

Hermanos Eguren wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen.nl, de wijnhandel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen als wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering & betrouwbare service dat is Grandcruwijnen! Dus of u nu de heerlijke Rioja's zoekt of de mooie stevige Toro wijnen van Hermanos Eguren, wij kunnen ze snel, uit voorraad, en tegen een zeer fraaie prijs leveren.