Opening nieuwe vestiging Grandcruwijnen

4 februari 2017 is een feestelijke dag voor Grandcruwijnen. De specialist in kwaliteitswijnen uit Dordrecht opent haar nieuwe pand aan de Rijksstraatweg 24 te Dordrecht. Grandcruwijnen heeft een grote groei doorgemaakt en is trendsetter met het kunnen bestellen van kwaliteitswijnen per fles en levering in 24 uur. 

In onze nieuwe pand hebben we ons kantoor, het magazijn en onze showroom waar we al onze ruim 1500 wijnen hebben staan. Kom gerust langs om met eigen ogen het enorme assortiment aan kwaliteitswijnen te zien. Naast de website voor de consument zal Grandcruwijnen zich ook vanuit de nieuwe lokatie sterk gaan richten op de Retail en Horeca met de wijnen waarvan wij de Nederlandse distributeur zijn (klik hier over overzicht).  

Over Grandcruwijnen

Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen en richt zich voornamelijk op Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen en op de topwijnen uit de Nieuwe Wereld (Zuid-Amerika, Australië, Californië, Libanon en Zuid-Afrika). Alle wijnen worden per fles verkocht tegen uiterst scherpe prijzen; want goede wijn hoeft niet altijd duur te zijn. Voor een kleine 6 euro kan al een mooie wijn worden uitgezocht.

Daarnaast heeft Grandcruwijnen een uniek aanbod van olijfolie, sherry’s, portwijnen, Iberico ham en andere delicatessen. Ook glaswerk en andere luxe wijn accessoires zijn te vinden op de website. Om de keuze uit het assortiment van 1.500 wijnen te vergemakkelijken zijn er enkele proefdozen samengesteld met (internationale) klasse wijnen die als samenstelling extra voordelig geprijsd zijn. Grandcruwijnen heeft wijnen voor ieders budget, met een gegarandeerde kwaliteit, onafhankelijk van de prijs. Er is een vinoloog in eigen huis en er wordt gebruik gemaakt van de specialistische kennis en expertise van diverse adviseurs van internationale wijnhuizen.

Naast kwaliteit wordt een snelle en flexibele levering gegarandeerd. Wanneer vóór 16:00uur is besteld dan zijn de wijnen de volgende werkdag in principe al in huis. Bestellen kan zowel online (www.grandcruwijnen.nl) als telefonisch bij de gespecialiseerde klantenservice (078 – 654 06 15).

Grandcruwijnen.nl

Rijksstraatweg 24,
3316 EH Dordrecht
078 6450615

www.grandcruwijnen.nl
info@grandcruwijnen.nl

openingstijden:
maandag-vrijdag = 13.00-17.30 uur
zaterdag = 11:00-16:00 uur