Zoals u weet staat service bijzonder hoog in het vaandel bij Grandcruwijnen. Wij doen onze uiterste best voor onze klanten en streven steeds naar verdere uitbreiding van ons service aanbod.

We zijn dan ook trots dat we weer een stap voorwaarts in dit proces konden zetten. Daarom stellen we graag onze nieuwe BEZORGSTATUS NOTIFICATIE SERVICE aan u voor!

Door deze nieuwe bezorgservice bent u altijd direct & goed op de hoogte van de status van uw bestelling. Wel zo prettig om te weten waar u aan toe bent, zeker nu de drukke decembermaand weer voor de deur staat.

Status van uw bestelling

Zodra wij uw pakket hebben verstuurd ontvangt u een e-mail van PostNL. Daarin staat een link met het precieze bezorgtijdvak van uw bestelling. Wel zo handig, dan kunt u daar rekening mee houden. Ook fijn om te weten als u iemand wilde verrassen door een wijncadeau te sturen. U weet dan precies wanneer uw geschenk aankomt.
De e-mail bevat ook een barcode waarmee u meer informatie over de pakketzending kunt opvragen.

Daarnaast ontvangt ook een notificatie wanneer uw pakket bezorgd is. Ook wanneer de bezorgpoging niet geslaagd is, of als het pakket bij de buren is afgeleverd, ontvangt u daarover bericht van PostNL.

Hebt u gekozen voor aflevering bij een afhaallocatie van PostNL ook dan ontvangt u bericht wanneer het pakket aldaar is afgeleverd, zodat u het direct kunt afhalen wanneer het u schikt. Bovendien, wanneer uw pakket na enkele dagen niet is afgehaald, ontvangt u nog een extra herinnering van PostNL.

N.B. Deze service geldt alleen voor zendingen in Nederland en België.