Nooit meer moeten thuisblijven om te wachten op de bezorging van uw wijnen!!

BERICHT VOOR ONZE BELGISCHE KLANTEN
We blijven bij Grandcruwijnen onze dienstverlening verder uitbreiden en vanaf heden kunnen onze belgische klanten de bestellingen ook laten afleveren bij een afhaalpunt. U hoeft dan niet meer thuis te blijven om te wachten op de bezorger en u kunt uw pakket ophalen wanneer het u uitkomst. Dit kan een afhaalpunt bij u in de buurt zijn maar ook net zo makkelijk bijvoorbeeld een afhaalpunt in de buurt van uw werk.

De afhaalpunten worden mogelijk gemaakt door de samenwerking van PostNL en Kariboo!. Het netwerk bestaat nu uit 500 punten over heel België met zeer ruime openingstijden en dit aantal wordt wekelijks uitgebreid.

Als u bij een bestelling tijdens het afrekenen kiest voor een Afhaal-lokatie dan ziet u een lijst met mogelijke afhaalpunten en u hoeft dan alleen maar de gewenste te selecteren en wij zorgen er dan voor dat het pakket in 24 uur bij deze lokatie wordt geleverd. U kunt het pakket gedurende 14 dagen ophalen wanneer het u past.

Via Track & Trace ontvangt u van ons bericht op het moment dat het pakket op het afhaalpunt is gearriveerd. Na 7 dagen, indien nodig, krijgt u opnieuw een email met herinnering om het pakket af te halen.

Grandcruwijnen in Belgie:
Gratis levering boven de 125 euro voor consument
Al onze 1500+ kwaliteitswijnen kunnen per fles worden besteld
Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag geleverd (ook op zaterdag)
U ontvangt automatisch kortingspunten over iedere bestelling
Uw wijnen worden verzekerd besteld en niet Goed is Geld terug