Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Wijnen uit de Sardon del Duero kopen?

Sardon de Duero is een gemeente in de provincie Valladolid, Castilië en Leon. In deze autonome regio liggen werleberomede wijnbouwgebieden rond de rivier de Duero. Voornamelijk in de provincie Valladolid.

Cigales
Toro
Rueda
Ribera del Duero
Sardon del Duero
Bierzo (in het noordwesten bij Galicië)

De Sardon del Duero is vooral zeer fameus door Abadia Retuerta. De fameuze buurman van Vega Sicilia.

Artikel 1 tot 10 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Abadia Retuerta Tempranillo Zeezout 90 gram

    Maak favoriet

    29 op voorraad

    Op het geweldige natuur domein van Abadia Retuerta zijn uitgebreide bloemenvelden, pijnboombossen en naast geweldige wijnen produceert men op zeer kleine schaal ook nog een aantal geweldige producten zoals honing, zout en pijnboompitten. Het zeezout van Abadia Retuerta is verkrijgbaar in potjes van 90 of 130 gram en komt  van het franse eiland Île de Ré welke is geweekt in 100% Tempranillo wijn in eiken vaten met een verscheidenheid aan kruiden welke groeien op het uitgebreide domein (tijm, salie, lavendel, rozemarijn) Dit zout heeft een fraaie paarse kleur en heeft een verrassend en geurige boeket van aardbei, zoethout, aromatische kruide en mineralen. Ideaal om  toe te voegen als finishing touch aan uw vlees- of visgerechten. Dit zeezout is volstrekt uniek en heeft een ongekend fraaie smaak.


    Lees meer

  • Abadia Retuerta Pijnboompitten 60 gram

    Maak favoriet

    niet op voorraad

    Op het geweldige natuur domein van Abadia Retuerta zijn uitgebreide bloemenvelden, pijnboombossen en naast geweldige wijnen produceert men op zeer kleine schaal ook nog een aantal geweldige producten zoals honing, zout en pijnboompitten.  De pijnboompitten van dennenappels (de zaden) van de eeuwenoude Pinus bomen groeien op het landgoed van Abada Retuerta in Castilla en worden volgens een eeuwenoud systeem gemaakt door de dennenappels in de zon te laten rijpen en drogen. Deze methode maakt de pijnboompitten rijker dan de normaal verkregen (industriële) pijnboompitten die veel sneller worden geproduceerd. Deze fantastische pijnboompitten zijn aromatisch en pittig en bevatten een hoog percentage vetzuren, eiwitten en vitaminen A, B en C. Deze pijnboompitten is het perfecte ingrediënt voor salades, pastagerechten en desserts.


    Lees meer

  • 2015 Abadia Retuerta Seleccion Especial 0.375 ltr

    Maak favoriet

    33 op voorraad

    De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is een grote persoonlijkheid. medium tot full bodied en zeer verfijnd en complex. De finale blend van de Abadia verschilt (een beetje) per jaar en is voor de 2015 een blend van  66% Tempranillo, 24% Cabernet Sauvignon, 8% Syrah en 2% Merlot. De 2015 was wederom een geweldige jaargang welke is beloond met maar liefst 92 Parkerpunten! De Abadia Retuerta Especial wordt ook wel de Franse Spanjaard genoemd of de Spaanse Bordeaux en dat is niet vreemd want de wijnmaker bij Abadia is  Pascal Delbeck de fameuze wijnmaker van Chateau Angelus in de Bordeaux


    Lees meer

  • 2012 Abadia Retuerta Seleccion Especial

    Maak favoriet

    niet op voorraad

    De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is donkerrood (opaque) in het glas. In de neus ruiken we tonen van rijpe zwarte en rode vruchten in combinatie met balsamico, kruidig bouquet (zoethout) laurier, havannatabak, cederhout, dadels met in de neus goed waarneembaar mooi gedoseerde vanille en eiken. Groot, fruitig, romig en blijvend in de mond. Mondvullend, goed gestructureerde materie met voldoende frisheid en fijne, sprekende tannines. De wijn is een grote persoonlijkheid. medium tot full bodied en zeer verfijnd en complex. De 2012 was wederom een geweldige jaargang welke is beloond met maar liefst 93 Parkerpunten en op plek 12 in de top 100 van Winespectator van beste wijnen.


    Lees meer

  • 2014 Abadia Retuerta Seleccion Especial

    Maak favoriet

    241 op voorraad

    De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is donkerrood (opaque) in het glas. In de neus ruiken we tonen van rijpe zwarte en rode vruchten in combinatie met balsamico, kruidig bouquet (zoethout) laurier, havannatabak, cederhout, dadels met in de neus goed waarneembaar mooi gedoseerde vanille en eiken. Groot, fruitig, romig en blijvend in de mond. Mondvullend, goed gestructureerde materie met voldoende frisheid en fijne, sprekende tannines. De wijn is een grote persoonlijkheid. medium tot full bodied en zeer verfijnd en complex. De finale blend van de Abadia verschilt (een beetje) per jaar en de 2014 is een blend van 70% Tempranillo, 17% Syrah and 13% Cabernet Sauvignon en deze keer geen Merlot. De wijn heeft na 11 maanden (frans nieuw) eiken opvoeding gehad. De 2014 was wederom een geweldige jaargang welke is beloond met maar liefst 92+ Parkerpunten. 


    Lees meer

  • 2015 Abadia Retuerta Seleccion Especial

    Maak favoriet

    237 op voorraad

    De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is een grote persoonlijkheid. medium tot full bodied en zeer verfijnd en complex. De finale blend van de Abadia verschilt (een beetje) per jaar en is voor de 2015 een blend van  66% Tempranillo, 24% Cabernet Sauvignon, 8% Syrah en 2% Merlot. De 2015 was wederom een geweldige jaargang welke is beloond met maar liefst 92 Parkerpunten! De Abadia Retuerta Especial wordt ook wel de Franse Spanjaard genoemd of de Spaanse Bordeaux en dat is niet vreemd want de wijnmaker bij Abadia is  Pascal Delbeck de fameuze wijnmaker van Chateau Angelus in de Bordeaux


    Lees meer

  • Abadia Retuerta Seleccion Especial in luxe geschenkendoos

    Maak favoriet

    Prachtige luxe geschenkendoos van Abadia Retuerta met daarin een fraaie fles Abadia Retuerta Especial (de Robert Parker 92 punten uitvoering)

    Op het geweldige natuur domein van Abadia Retuerta zijn uitgebreide bloemenvelden, pijnboombossen en naast geweldige wijnen produceert men op zeer kleine schaal ook nog een aantal geweldige producten zoals honing, zout en pijnboompitten. De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is donkerrood (opaque) in het glas. In de neus ruiken we tonen van rijpe zwarte en rode vruchten in combinatie met balsamico, kruidig bouquet (zoethout) laurier, havannatabak, cederhout, dadels met in de neus goed waarneembaar mooi gedoseerde vanille en eiken.

    Dat we hier over een top wijnhuis praten blijkt ook wel dat men Pascal Delbeck van Château Ausone heeft aangetrokken en is lid van het management en consulteert Abadia Retuerta. Een ander grootheid die dagdagelijkse adviseert is Angel Anocibar Beloqui welke de eerste Spaanse Doctor in de oenologie aan de universiteit van Bordeaux is en  2005 door IWC is uitgeroepen als Beste Wijnmaker. Een ander zeer noemenswaardig feit is dat Abadia Retuerta op het domein een geweldige hotel en restaurant heeft en het restaurant heeft recent zelfs een michelin ster gekregen.


    Lees meer

  • 2017 Abadia Retuerta Le Domaine Blanco

    Maak favoriet

    9 op voorraad

    De Abadia Retuerta Le Domaine is geproduceerd als een ongewone mix van  barrique gefermenteerde Sauvignon Blanc met 40% Verdejo, Godello en enkele andere witte variëteiten (Riesling en Gewurztraminer). De Abadia Le Domaine heeft 6 maanden gerijpt in Franse eiken. Deze schaarse en zeer populaire (cult) witte wijn van Abadia Retuerto is zeer aromatisch en heeft zeer goede zuurgraad. De eik is perfect geïntegreerd en de Sauvignon is zeer rijp geplukt om groene aroma's te voorkomen; er is een hint van romigheid, met witte bloemen en wilde kruiden, venkel, anijs, peer en appel. De Le Domaine is een krachtige evenwichtig, frisse en levendig maar toch geconcentreerd met een licht bittere afdronk. Heerlijk op dronk maar kan ook nog gerust 5 jaren kelderen.


    Lees meer

  • Abadia Retuerta Seleccion Especial en Tempranillo Zeezout in luxe geschenkendoos

    Maak favoriet

    Prachtige luxe geschenkendoos met een fraaie fles Abadia Retuerta Especial (de Robert Parker 92 punten uitvoering) en een potje uniek zeeezout.

    Op het geweldige natuur domein van Abadia Retuerta zijn uitgebreide bloemenvelden, pijnboombossen en naast geweldige wijnen produceert men op zeer kleine schaal ook nog een aantal geweldige producten zoals honing, zout en pijnboompitten. De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is donkerrood (opaque) in het glas. In de neus ruiken we tonen van rijpe zwarte en rode vruchten in combinatie met balsamico, kruidig bouquet (zoethout) laurier, havannatabak, cederhout, dadels met in de neus goed waarneembaar mooi gedoseerde vanille en eiken.

    Het zeezout van Abadia Retuerta komt van het franse eiland Île de Ré welke is geweekt in 100% Tempranillo wijn in eiken vaten met een verscheidenheid aan kruiden welke groeien op het uitgebreide domein (tijm, salie, lavendel, rozemarijn) Dit zout heeft een fraaie paarse kleur en heeft een verrassend en geurige boeket van aardbei, zoethout, aromatische kruide en mineralen. Ideaal om toe te voegen als finishing touch aan uw vlees- of visgerechten. Dit zeezout is volstrekt uniek en heeft een ongekend fraaie smaak.


    Lees meer

  • 2007 Quinta Sardonia QS from Peter Sisseck

    Maak favoriet

    12 op voorraad

    De volledige naam van het landgoed is Vinas de la Vega del Duero, maar alles wat u moet onthouden is Quinta Sardonia. Gelegen in Sardon del Duero, net buiten de Ribera del Duero. Quinta Sardonia is een biologisch-dynamisch project van Peter Sisseck (van Pingus faam) en Jerome Bougnaud. Het domein heeft ongeveer 37 acres wijnstokken geplant in 2000. De Quinta Sardonia QS is een blend van ongeveer 50% Tempranillo, 30% Cabernet Sauvignon aangevuld met wat Merlot, Syrah, Petit Verdot, Cabernet Franc, Malbec. Een van de voordelen van net buiten de grenzen van de Ribera del Duero te zitten is dat de wijnmaker meer vrijheid heeft in het gebruik van druivensoorten (zoals bijvoorbeeld ook het geval bij Abadia Retuerta). De wijn heeft minimaal 18 maanden kunnen rijpen in Frans eiken. De 2007 Quinta Sardonia is paars-gekleurd met reeds complexe geur van aziatische kruiden, viooltjes, wierook, espresso, zwarte kersen en bramen. Soepel gestructureerd, zoet vruchtbaar, onberispelijk uitgebalanceerd en zeer gestructureerd. Pure finesse!
    Lees meer

Artikel 1 tot 10 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Geweldige wijn voor een mooie prijs

- Rudi
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen