Grandcruwijnen exclusieve import wijnen
De exclusieve import van Grandcruwijnen. Stuk voor stuk internationaal vermaarde wijnhuizen welke wij leveren aan consument, horeca en detailhandel. Gegarandeerd de beste prijs en de wijnen kunnen allemaal per stuk worden besteld en worden in 24-uur geleverd. Op vele wijnen van onze exclusieve import voor Nederland hebben wij staffelprijzen met extra korting al vanaf 3 flessen dus gegarandeerd de beste prijs voor serieuze kwaliteitswijnen in iedere prijsklasse. Het enige waar wij nooit op zullen inboeten is op service, kwaliteit en transparantie - dat is Grandcruwijnen.
Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen die exclusief geleverd worden door Grandcruwijnen in Nederland en België en door ons rechtstreeks worden geïmporteerd. Topwijnen van bekende Tophuizen. Ongekend goed en stuk voor stuk wijnen met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. We kunnen U vanzelfsprekend niet dwingen maar als u fraaie wijnen van bekende tophuizen tegen een mooie prijs wilt hebben dan moet u zeker rondneuzen in dit unieke assortiment.
Grandcruwijnen is importeur in Nederland van:
- Abadia Retuerta (Sardon de Duero - Spanje)
- Arzuaga (Navarra, Ribera del Duero - Spanje)
- Bernabeleva (Madrid - Spanje)
- Bodgegas Pujanza (Rioja - Spanje)
- Cantine Antonio Caggiano (Campania - Italië)
- Cave de Tain (Rhone - Frankrijk)
- CEPA 21 (Ribera del Duero - Spanje)
- Chateau La Favière (Bordeaux - Frankrijk)
- Chateau La Gaffelière (Bordeaux - Frankrijk)
- Chateau Le Sepe (Bordeaux - Frankrijk)
- Chateau Perron - (Bordeaux - Frankrijk)
- Dominio de la Vega (Valencia - Spanje)
- Dominio de Tares (Bierzo, Castilla y León - Spanje)
- Emilio Moro (Ribera del Duero - Spanje)
- Garbole (Veneto - Italië)
- Gianfranco Fino (Puglia - Italië)
- Heras Cordon (Rioja - Spanje)
- Herdade do Sobroso (Alentejo - Portugal)
- Hermanos Eguren, grondlegger van de wijnhuizen Teso la Monja, Sierra Cantabria, San Vicente en Paganos (Rioja, Toro - Spanje)
- Maius Viticultors (Priorat - Spanje)
- Montaribaldi (Piedmone-Italië)
- Nani Rizzi (Veneto - Italië)
- Olifantsberg (Breedekloof - Zuid-Afrika)
- Ossian (Rueda - Spanje)
- Pago de Carraovejas (Ribera del Duero - Spanje)
- Quinta da Falorca (Dão - Portugal)
- Remirez de Ganuza (Rioja - Spanje)
- Rene Barbier (Co-importeur Priorat Clos Mogador - Spanje)
- Rivera (Puglia - Italië)
- Rubinelli Vajol (Veneto - Italië)
- Tenuto Poggio Verrano (Toscane - Italië)
- Tenuta di Ghizanno (Toscane - Italië)
- Val de Sil (Galicia - Spanje)
- Velenosi (Marche/Abbruzo-Italië)
- Venus La Universal (Montsant-Spanje)
- Victoria Ordoñez (Sierras de Malaga - Spanje)
- Villa Sant'Anna (Toscane-Montepulciano-Italië)
-
De Gianfranco Fino Sé is zoals de Es gemaakt van 100% Primitivo komende van een kleine wijngaard van slechts 5HA groot maar nog bijzonderder is de geforceerde opbrengst van slechts (gemiddeld) 400gram druiven per plant. De wijngaard en de productie vindt plaats via biologisch-dynamische aanpak. De Gianfranco Sé heeft een robijnrode, levendig en heldere kleur. In de neus is de wijn fruitig met framboos, kers en zwarte bes met kruiden (rozemarijn, tijm). Daarnaast ook een beetje leder en chocolade. In de mond is de wijn verrassend fris maar medium tot full-bodied en zeer sappig met een zeer goede evenwichtige zuurgraad.
Lees meer -
6 op voorraad
Volgens de Gambero Rosso (michelingids voor wijn) behoort Gianfranco Fine tot het beste wijnhuis van Italië. De Gianfranco Es Piu Sole Dolce is een ongelooflijk fraaie rode dessert wijn van de producent van Italië's beste wijn. Rood fruit, een erg mooi zoetje zonder dat het overdreven zoet is, complex met vele lagen. Licht gekoeld drinken maar zeker niet te koud. Deze geweldige rode dessert-wijn heeft maar liefst 94 punten gekregen.
Lees meer -
Volgens de Gambero Rosso (michelingids voor wijn) is dit Italie's beste wijn. Een absurd laag rendement zorgt voor een nooit geziene wijn van de Primitivo-druif. De primitivo druiven voor de Gianfranco Es komen al van een zeer kleine wijngaard maar wat het volslagen uniek maakt (en dus ook de prijs verklaart) is dat er gemiddeld slechts 200 gram druiven per wijnstok wordt geoogst. Er wordt dus middels aggressieve snoei slechts een paar trossen aan de wijnstok gehouden maar die krijgen dan ook al het voedsel wat de oude wijnstokken diep uit de grond naar boven brengen. De wijn wordt verbouwd volgende de biodynamische principes. Voor de Gianfranco Es laat men de druiven enige tijd verdorren op de plant. De Gianfranco Es heeft een gigantische concentratie met een onvoorstelbare frisse zuurstructuur. Perfect gebalanceerd. Dit is zonder enige twijfel de beste Primitivo te vinden op de markt. Briljant, Schaars en geweldig bewaarpotentieel.
Lees meer -
niet op voorraad
Jo komt van Jonino, de Italiaans en Latijns naam voor de Ionische Zee. Het gebied Manduria wat hier aan ligt is het gebied waar de Negramaro druif optimaal tot zijn recht komt. De Jo is wel de allerbeste Negramaro wijn van 40-50 jaar oude wijngaard. Geen bestrijdingsmiddelen, geen kunstmest maar optimaal condities en de kunst van het wijnmaken. 9 maanden houtopvoeding geeft een geweldige volle, stevige wijn met rood en zwart fruit. Donker van kleur met tonen van laurier, cacaco. Van de Gianfranco Jp worden maar een paar duizend flessen van gemaakt.
Lees meer -
Jo komt van Jonino, de Italiaans en Latijns naam voor de Ionische Zee. Het gebied Manduria wat hier aan ligt is het gebied waar de Negramaro druif optimaal tot zijn recht komt. De Jo is wel de allerbeste Negramaro wijn van 40-50 jaar oude wijngaard. Geen bestrijdingsmiddelen, geen kunstmest maar optimaal condities en de kunst van het wijnmaken. 9 maanden houtopvoeding geeft een geweldige volle, stevige wijn met rood en zwart fruit. Donker van kleur met tonen van laurier, cacaco. Van de Gianfranco Jo worden maar een paar duizend flessen van gemaakt.
Lees meer -
Jo komt van Jonino, de Italiaans en Latijns naam voor de Ionische Zee. Het gebied Manduria wat hier aan ligt is het gebied waar de Negramaro druif optimaal tot zijn recht komt. De Jo is wel de allerbeste Negramaro wijn van 40-50 jaar oude wijngaard. Geen bestrijdingsmiddelen, geen kunstmest maar optimaal condities en de kunst van het wijnmaken. 9 maanden houtopvoeding geeft een geweldige volle, stevige wijn met rood en zwart fruit. Donker van kleur met tonen van laurier, cacaco. Van de Gianfranco Jp worden maar een paar duizend flessen van gemaakt.
Lees meer -
niet op voorraad
Volgens de Gambero Rosso (michelingids voor wijn) is dit Italie's beste wijn. Een absurd laag rendement zorgt voor een nooit geziene wijn van de Primitivo-druif. De Gianfranco Fino Primitivo di Manduria Riserva Es is ongekend in zijn weelde, intensiteit en uitbundigheid. Het explosieve boeket presenteert diepe lagen van zwart fruit. Het mondgevoel is dik en rijk met jammy-lagen. De wijn heeft een alcohol-gehalte van rond de 17%, maar je zou het nauwelijks merken omdat het zo goed is opgevuld door de dikte van het omringende fruit zoals ook het geval is bij een fraaie en goed gemaakte Amarone. Dit is een unieke uitzonderlijke wijn met een hard-core persoonlijkheid en zoals Monica Larner schrijft van de Wine Advocate (Parker): "it is absolutely unforgettable"
Lees meer -
1 op voorraad
Volgens de Gambero Rosso (michelingids voor wijn) is dit Italie's beste wijn. Een absurd laag rendement zorgt voor een nooit geziene wijn van de Primitivo-druif. De primitivo druiven voor de Gianfranco Es komen al van een zeer kleine wijngaard maar wat het volslagen uniek maakt (en dus ook de prijs verklaart) is dat er gemiddeld slechts 200 gram druiven per wijnstok wordt geoogst. Er wordt dus middels aggressieve snoei slechts een paar trossen aan de wijnstok gehouden maar die krijgen dan ook al het voedsel wat de oude wijnstokken diep uit de grond naar boven brengen. De wijn wordt verbouwd volgende de biodynamische principes. Voor de Gianfranco Es laat men de druiven enige tijd verdorren op de plant. De Gianfranco Es heeft een gigantische concentratie met een onvoorstelbare frisse zuurstructuur. Perfect gebalanceerd. Dit is zonder enige twijfel de beste Primitivo te vinden op de markt. Briljant, Schaars en geweldig bewaarpotentieel. Prachtige Magnum in fraaie houten kist
Lees meer -
1 op voorraad
Jo komt van Jonino, de Italiaans en Latijns naam voor de Ionische Zee. Het gebied Manduria wat hier aan ligt is het gebied waar de Negramaro druif optimaal tot zijn recht komt. De Jo is wel de allerbeste Negramaro wijn van 40-50 jaar oude wijngaard. Geen bestrijdingsmiddelen, geen kunstmest maar optimaal condities en de kunst van het wijnmaken. 9 maanden houtopvoeding geeft een geweldige volle, stevige wijn met rood en zwart fruit. Donker van kleur met tonen van laurier, cacaco. Van de Gianfranco Jo worden maar een paar duizend flessen van gemaakt. Deze prachtige magnum zit in een fraaie houten kist.
Lees meer -
niet op voorraad
Volgens de Gambero Rosso (michelingids voor wijn) is dit Italie's beste wijn. Een absurd laag rendement zorgt voor een nooit geziene wijn van de Primitivo-druif. De primitivo druiven voor de Gianfranco Es komen al van een zeer kleine wijngaard maar wat het volslagen uniek maakt (en dus ook de prijs verklaart) is dat er gemiddeld slechts 200 gram druiven per wijnstok wordt geoogst. Er wordt dus middels aggressieve snoei slechts een paar trossen aan de wijnstok gehouden maar die krijgen dan ook al het voedsel wat de oude wijnstokken diep uit de grond naar boven brengen. De wijn wordt verbouwd volgende de biodynamische principes. Voor de Gianfranco Es laat men de druiven enige tijd verdorren op de plant. De Gianfranco Es heeft een gigantische concentratie met een onvoorstelbare frisse zuurstructuur. Perfect gebalanceerd. Dit is zonder enige twijfel de beste Primitivo te vinden op de markt. Briljant, Schaars en geweldig bewaarpotentieel.Dit is een unieke set met drie flessen van de Gianfranco Es namelijk de jaargang 2014,2015 en 2016 van deze geweldige wijn welke in zeer gelimiteerde oplage is uitgebracht. Gewoon deze prachtige wijn proeven of nog leuker deze verticaal te proeven en zien (en proeven) hoe fantastisch deze wijn evolueert.
Lees meer
Laatste recensies