Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Ribera del Duero wijnen bestellen?

De Ribera del Duero streek staat bekend voor de heerlijke wijnen die hier gemaakt worden. Bent u op zoek naar goede Ribera del Duero wijn voor een mooie prijs? Dan bent u op de goede locatie. Bij Grandcruwijnen kunt u gemakkelijk een Ribera del Duero wijn bestellen, zelfs per fles! Wij leveren binnen een dag en u kunt sparen voor korting. De wijn regio de Ribera del Duero ligt aan de rivier de Duero, ten noordwesten van Madrid, de eerste wijnen uit Ribera del Duero waren al in de 9e eeuw geproduceerd. De wijnen die in dit gebied geproduceerd worden hebben een uitstekende reputatie. Het bekendste wijnhuis uit Ribera del Duero is Vega Sicilia. Hier worden jaar in jaar uit wijnen geproduceerd van een uitstekende kwaliteit maar inmiddels zijn er een veelheid aan flagship huizen zoals Aalto, Emilio Moro, Abadia Retuerta en Arzuaga. Topkwaliteit wijnen komen uit de Ribera del Duero. In totaal heeft Ribera del Duero 20.841 hectare aan wijngaarden, en er wordt maar liefst 1.184.073 hectoliter aan wijn per jaar geproduceerd! In totaal is hiervan 97% rode wijn, en 3% rosé, er wordt in Ribera del Duero dus bijna geen witte wijn geproduceerd. Dit heeft vooral te maken met het klimaat waarin de streek zich bevindt, het is in Ribera del Duero meestal droog en zeer warm. Zelfs in de nacht is het hier warm, dit zorgt voor meer aroma's in de druiven. De streek ligt redelijk hoog waardoor er koude winters zijn, dit zorgt voor een kort groeiseizoen van 171 tot 198 dagen. Ribera del Duero betekent ‘oevers van de Duero (rivier)’. In het Ribera del Duero gebied gelden de volgende regels voor Crianza, Reserva en Gran Reserva: Crianza: Minimaal 1 jaar houtlagering en 1 jaar fles. Reserva: Minimaal 1 jaar houtlagering en 2 jaar fles. Gran Reserva: Minimaal 2 jaar houtlagering en 3 jaar fles.

4 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 • Proefdoos Grandcruwijnen Rose Toppers

  Maak favoriet

  Geweldige proefdoos met stuk voor stuk mooie rosé wijnen waar we wij zeer enthousiast over zijn. Het betreft hier niet rosé van 10 uit een dozijn maar betreft stuk voor stuk internationaal bekende wijnen dus we staan niet alleen in ons enthousiasme. Erg veel wijn voor het geld en dit alles is extra voordelig geprijsd om u in staat te brengen deze geweldige wijnen te proeven. 


  Lees meer

 • Proefdoos Grandcruwijnen Toppers Rood

  Maak favoriet

  De proefdozen zijn onze trots en bevatten stuk voor stuk topwijnen waar we wij zeer enthousiast over zijn. Het zijn ook allemaal internationaal bekende wijnen dus we staan niet alleen in ons enthousiasme. Erg veel wijn voor het geld en dit alles is extra voordelig geprijsd om u in staat te brengen deze geweldige wijnen te proeven. Iedere proefdoos bevat een document met de wijnbeschrijving en mogelijkheden om proefnotities te maken. Erg leuk om zo met vrienden en/of familie uw persoonlijke wijn te selecteren.
  Lees meer

 • Proefdoos Parker 90+ Wijnen

  Maak favoriet

  Goede wijn behoeft niet duur te zijn. Deze proefdoos bevat 6 wijnen die allemaal beoordelingen hebben gehad in de Wine advocate van Robert Parker van 90 punten of meer en behoren dus tot de Eredivisie. De wijnen komen uit diverse landen en deze uitvoering bevat 4 rode en 2 witte wijnen. De wijnen komen uit verschillende streken en zijn gemaakt van verschillende druiven dus een een mooie manier om uw smaak verder te ontwikkelen. Alle wijnen hebben 1 overeenkomst namelijk het zijn klasse wijnen maar vanzelfsprekend gaat het om de persoonlijke smaak dus wat is dan leuker om een attractief geprijsde proefdoos te proberen en de wijnen met vrienden eens goed te proeven. Alle wijnen zijn ook individueel verkrijgbaar dus eerst eens goed proeven en dan uw favoriet selecteren.
  Lees meer

 • Wijnpakket Grandcruwijnen Toppers (in schuifkist)

  Maak favoriet

  Goede wijn behoeft niet duur te zijn maar slechte wijn is per definitie duur. Dit pakket bevat zes (6) prachtige wijnen die zeer veel waarde geven voor het geld. Geen onbekende massawijnen maar gewoon internationaal vermaarde wijnen. De wijnen verpakken we in een houten kist voorzien van houtwol en als u ons tekstje geeft dan drukken wij deze af op een kaartje en voegen deze toe aan het kistje met wijn. Gegarandeerd goede kwaliteit voor een mooie prijs. Desgewenst kunnen wij het pakket of de pakketten ook direct versturen zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Dit pakket bevat wijnen die behoren tot de favorieten van onze klanten dus succes verzekerd.
  Lees meer

4 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

De belangrijkste wijngoederen van Ribera del Duero

 • Vega Sicilia
 • Dominio de Pingus
 • Aalto
 • Emilio Moro
 • Finca Villacreces, Vizcarra Hermanos Sastre Los Astrales
 • J.C. Conde Alonso del Yerro
 • Dominio de Atauta
 • Alión
 • Telmo Rodríguez
 • Pérez Pascuas - Viña Pedrosa
 • Pesquera
 • Condado de Haza
 • Pago de los Capellanes
 • Pago de Carraovejas
 • Matarromero
 • Mauro
 • Abadía Retuerta
 • Arzuaga

Beoordelingen van jaargangen uit de Ribera del Duero

2014 Very good
2013 Good
2012 Very good
2011 Excellent
2010 Excellent
2009 Excellent
2008 Very good
2007 Very good
2006 Good
2005 Very good
2004 Excellent
2003 Very good
2002 Very good
2001 Very good

Laatste recensies

Over Bierzo en de Mencia druif wordt veel geschreven. Nog geen ervaring mee, start met deze wijn uw kennismaking. Mooie prijs-kwaliteit.

- Daan
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen