Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Wijn uit Breedekloof online kopen

De Zuidafrikaanse regio Breedekloof is een wijndistrict van ruim 12.000 hectare. De Breedekloof behoort tot de wijnregio Breede River Valley (Breë riviervallei) aan de West-Kaap en heeft wijngaarden die zijn gelegen in het stroomgebied van de Breede rivier. De Breede River Valley is onderverdeeld in de districten Robertson, Worcester en Breedekloof. 

De bodem van het gebied heeft veel leem in zich, waardoor deze zich uitermate goed leent voor het verbouwen van wijn. Het is een erg warm gebied. Gedurende de dag kunnen de temperaturen flink oplopen, terwijl deze 's nachts behoorlijk daalt door de zeewind. In het verleden werd in Breedekloof voornamelijk versterkte wijn gemaakt. Maar tegenwoordig worden er ook erg mooie wijnen in het gebied geproduceerd. 

1 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Wijnpakket Grandcruwijnen Toppers (in schuifkist)

    Maak favoriet

    Goede wijn behoeft niet duur te zijn maar slechte wijn is per definitie duur. Dit pakket bevat zes (6) prachtige wijnen die zeer veel waarde geven voor het geld. Geen onbekende massawijnen maar gewoon internationaal vermaarde wijnen. De wijnen verpakken we in een houten kist voorzien van houtwol en als u ons tekstje geeft dan drukken wij deze af op een kaartje en voegen deze toe aan het kistje met wijn. Gegarandeerd goede kwaliteit voor een mooie prijs. Desgewenst kunnen wij het pakket of de pakketten ook direct versturen zodat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Dit pakket bevat wijnen die behoren tot de favorieten van onze klanten dus succes verzekerd.
    Lees meer

1 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Geweldige wijn voor een mooie prijs

- Rudi
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen