Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Hispano Suizas wijn online bestellen bij Grandcruwijnen.nl

Bodegas Hispano Suizas

Het Domein Hispano Suizas is het verhaal van de overtuiging om een droom werkelijkheid te laten worden. Drie mannen, Marc Grin, Pablo Ossorio et Rafael Navarra, zielsverwanten, deelden dezelfde droom omdat ze alle drie het grootste deel van hun leven in de wijnwereld werkten. Ze zochten naar een manier om hun droomwijn te realiseren. Hun onafhankelijkheid, contrasterende ervaringen en de drie sleutelelementen voor een goed product: traditionele wijnbouw, innoverende technologie en internationale ervaring leverden een klein meesterwerk op van 61 Ha wijnbouwgronden iets ten westen van Requena.

Hun doel: Hoge kwaliteits wijn produceren en deze toegankelijk maken voor het groeiende aantal van wijnliefhebbers. Dit vereist dagelijkse zorg en aandacht voor de beste manier om de beste wijn te produceren. Ze zijn heel voorzichtig en geduldig geweest tijdens de productie, wetende dat de juiste combinatie een verschrikkelijk mooi resultaat kan leveren. Het doel is ambitieus; om meesterlijke wijn te produceren en deze toegankelijk te maken voor de consument zijn meestal twee conflicterende instellingen. 

De wijnen groeien op een gebied ter grootte van 61 ha, waarvan 46 ha om het wijnhuis heen ligt en de overige 15 ha maar 500 meter verwijderd is van de rest. Er worden veel verschillende druiven gegroeid, waaronder: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo, Bobal, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir en Petit Verdot. Er groeien ongeveer 4000 wijnstokken per hectare wat het wijnbedrijf toelaat om op een zeer preciese wijze te werk te gaan om de beste kwaliteit van druiven te kunnen groeien en oogsten. De productie is slechts 2kg per wijnstok. Doordat ze zoveel verschillende druiven groeien duurt de oogst bijna 3 maanden, het begint met de cava in Augustus en het eindigt met de rode wijnen in Oktober.

6 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • 2017 Hispano Suizas Bassus Impromptu Sauvignon Blanc

    Maak favoriet

    9 op voorraad

    De Sauvignon Blanc "Impromptu" heeft een krachtige boeket van rook, bijenwas en graniet die je wellicht geeneens direct identificeren als een Sauvignon Blanc - meer als een Viognier. In het glas heeft de wijn een mooie lichtgele kleur met groene tinten. In de neus heeft de wijn zeer intense aroma's met met mineralen en tropisch fruit. De smaak is zeer goed in evenwicht gehouden met fijne tannines en subtiele walnoot, mandarijn die leiden tot een zeer samengestelde lange afdronk. De wijn is uitermate goed in balans met een zeer goede zuurgraad. Deze Impromptu is een pracht Sauvignon Blanc en jammer dat er altijd maar een zeer beperkt aantal flessen van worden geproduceerd.
    Lees meer

  • 2016 Hispano Suizas Bassus Pinot Noir

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    De Pinot Noir "Bassus"  van Hispano Suizas heeft een prachtige balans evenals sappige tannines en is bijzonder fraai in evenwicht. Het heeft een lange, levendige, afwerking die blijft hangen in de mond. Gewoonweg grote klasse. De Bassus pinot noir kan tippen met menig top-bourgogne maar dan voor een fractie van de prijs.


    Lees meer

  • 2017 Hispano Suizas Bassus Impromptu Rosado

    Maak favoriet

    6 op voorraad

    Dit is niet zomaar een rose maar dit is een echte rose-wijn!!. De Impromptu Rosé wordt gemaakt in de stijl van een Provence rose maar gemaakt van de Pinot Noir druif met een opvoeding op droesem wat dit geen doorsnee rose maakt maar een op-en-top rose en een geweldige gastronomische wijn. De wijn wordt gemaakt vanuit wijngaarden met een zeer lage productie. Er wordt handmatig geplukt in de zeer vroege ochtend waarna de kratjes direct worden opgeslagen in een gekoelde kamer. Er wordt zeer ligt geperst (0.5 bar) dus het is bijna free-flow sap waar de wijn van wordt gemaakt. De wijn wordt gegist op eiken houten vaten van 400 liter. De Impromptu heeft een intense neus met aroma's van rode en tropische vruchten. De wijn is zeer gestructureerd met een goede zuurgraad. Rode vruchten verschijnen opnieuw in de mond met een lange finale. Dit is een geweldige wijn bij rijst en pasta en (pittige) Aziatische gerechten
    Lees meer

  • 2016 Hispano Suizas Bobos Finca Casa La Borracha

    Maak favoriet

    niet op voorraad

    Hispano Suizas, Celler del Roure en Dominio de la Vega zijn zonder twijfel de top-producten uit de DO Valencia en maken fantastische wijnen van Bobal druiven met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De bobal druiven worden handmatig geselecteerd uit de beste delen van de wijngaard. De oogst vindt in de zeer vroege ochtend plaats en de kratjes van 15kg worden al gedurende transport gekoeld zodat de druiven hun frisheid behouden. De Bobos Finca Casa La Borracha verblijft gedurende minimaal 10 maanden in nieuwe Franse Allier eiken vaten en bij de botteling wordt de wijn slechts zeer licht gefliterd. In het glas is de Finca Casa La Borracha intens rood met violette reflecties. In de neus is de wijn zeer complex en combineert zeer fraai de aroma's van eiken met het rijpe fruit, balsamico en espresso. In de mond is deze full bodied wijn vet met een majestueuze passage door de mond en heeft de wijn aanwezige maar elegante tannines, met een goede evenwicht tussen fruit, zuren en hout.


    Lees meer

  • Cava Hispano Suizas Tantum Ergo Chardonnay Pinot Noir

    Maak favoriet

    26 op voorraad

    Pracht cava van Hispano Suizas. De Tantum Ergo White Brut Nature is een mix van Chardonnay en de Pinot Noir druif. Het is een sprankelende Franse champagne qua stijl, met bloemige noten en tonen van wit en rood fruit
    Lees meer

  • Cava Hispano Suizas Tantum Ergo Pinot Noir Rosado

    Maak favoriet

    4 op voorraad

    Deze prachtige rose Cava is gemaakt voor 100% Pinot Noir uit een wijngaard in Utiel-Requena, met een landklimaat met mediterrane invloeden.Hispano Suizas is naast Dominio de le Vega de onbetwiste specialist op het gebied van Cava's. De pinot noir druiven worden maar zeer licht geperst. Na voltooing van de gisting blijft de droesem gedurende maar liefst 15 maanden in de eiken vaten (sur lie) wat de wijn complexer en zeer elegant maakt. De tweede gisting vindt plaats in de fles bij een constante temperatuur van 14 ° C om een zeer langzame gisting te bereiken die de perfecte integratie van CO2 geeft wat wordt weerspiegeld in een zeer verfijnde bubbels in het glas. De Hispano-Suizas Tantum Ergo Pinot Noir Rosado heeft een intense neus waarin de aroma's van rood fruit, vanille en geroosterde amandelen moet zijn vermengt. In de mond is de wijn medium bodied, romig, met kersen- en vanillesmaken en een pittige mooie droge afdronk.


    Lees meer

6 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Over Bierzo en de Mencia druif wordt veel geschreven. Nog geen ervaring mee, start met deze wijn uw kennismaking. Mooie prijs-kwaliteit.

- Daan
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen