Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Alion Wijn kopen-de internationale Spaanse topper

Op zoek naar een wijn van het wijnhuis Alion? Wij hebben bij Grandcruwijnen een exclusief assortiment aan Alion wijn. Als u de geweldige Alion wilt kopen dan geldt: Per fles te bestellen, 24 uurs levering en sparen voor korting!

De Alion heeft in 1994 zijn eerste levenslicht gezien (de 1991 uitvoering) en is inmiddels een hypermoderne bodega. Alion is in handen van dezelfde eigenaar als Vega Sicilia maar met een andere filosofie. Is de Vega Sicilia een wijn gebaseeerd op de Cabernet Sauvignon druif en de Tempranillo druif dan is de Alion wijn van de gelijknamige bodega Alion een wijn gebaseerd op 100% Tinto Fino (een variant op de Tempranillo). De wijn gaat na de gisting gedurende veertien tot achttien maanden op nieuwe Franse barriques. Na de botteling ontvangt Aliòn nog twee jaar extra flesrijping. De stijl lijkt op die van een modern gemaakte grand cru uit Bordeaux en dan van tinto fino: geconcentreerd, maar met een zekere elegantie en grote lengte.

Lees meer

6 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Highly drinkable wine for a good price/quality ratio.

- RJW
Bekijk meer recensies