Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Albino Armani - Topwijn uit Italië

Albino Armani

Bent u op zoek naar een wijn van het wijnhuis Albino Armani? Dan bent u bij Grandcruwijnen op de goede locatie! Wij hebben bij Grandcruwijnen namelijk een exclusief assortiment aan Albino Armani en Claps wijnen! Al onze wijnen zijn per fles leverbaar, gewoon proberen is dus ook een optie.

De familie Armani maakt al meer dan vierhonderd jaar wijn. Het begon allemaal in Adige, maar het indrukwekkende wijnbedrijf bezit inmiddels wijngaarden in Trentino, Veneto en Friuli. De DOC Grave in Friuli is groot en voornamelijk vlak, de betere wijnen komen van de hellingen. En laten de wijngaarden van Albino Armani nu net op de heuvels rond Sequals staan. Gravel en stenen in de bodem herinneren hier aan de aanwezigheid van een meer en rivieren vroeger, de naam Claps is dan ook lokaal dialect voor stenen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Laatste recensies

Wat een fraaie wijn. Met vlag en wimpel de winnaar uit de Verdejo proeverij van onze Societeit. Fris, mooi droog, limoentje, wit fruit, knap zuur.

- J.vd Laan
Bekijk meer recensies