Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

AIX Rose in voorverkoop

De Rosé topper uit de Provence en de Cote D'azur. De AIX rosé van 2013 komt binnenkort weer beschikbaar. Zoals ook met de MIP het geval is er dit jaar duidelijk minder en behoort de AIX ook tot die schaarse wijnen waar je snel bij moet zijn anders is deze uitverkocht. Alhoewel de leverdatum nog niet exact bekend is verwachten wij eind februari/begin maart 2014 de wijn te mogen ontvangen in ons magazijn en dan gaan wij direct uitleveren. 

U kunt de wijn nu al bestellen om zo niet naast het net te vissen en dan is deze ook nog extra voordelig (1 euro korting op de normale fles en 2 euro korting op de magnums). Tevens verwachten wij ook een aantal double magnums (3ltr) en zelfs een paar 6 ltr flessen te mogen ontvangen. Dit is wel helemaal feestelijk maar hiervan zullen maar slechts een paar flessen beschikbaar zijn dus wees hier snel bij.

Laatste recensies

Voor de liefhebbers van een volle chardonnay is dit zeker een aanrader. Qua prijs wat gunstiger dan vergelijkbare wijnen uit Amerika.

- Rob
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen