Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Grandcruwijnen koopt het grootste gedeelte van zijn assortiment direct in bij de wijnhuizen en is hierdoor in staat om tegen uitermate concurrerende prijzen aan de detail te leveren. Wij hebben een assortiment van ruim 1200 wijnen uit de belangrijkste wijnlanden maar met een duidelijke focus op wijnen uit Spanje, Frankrijk en Italië. Onze detailhandelsprijzen en Horeca prijzen gelden uitsluitend aan bij de KvK geregistreerde en actieve wijnhandelare en Horeca ondernemingen.  

  • Er is geen minimum afname en alles kan per fles worden besteld
  • Prijzen zijn af depot Dordrecht
  • Afhalen van wijnen mogelijk op afspraak
  • Diverse betalingsmogelijkheden zijn mogelijk waaronder Betalen op Rekening (NL bedrijven), eenmalige machtiging, Visa, Ideal, etc

Stap 1: U kunt online uw account aanvragen. Uw aanvraag wordt ter controle naar ons verzonden. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanvraag.

Stap 2: Uw bedrijfsgegevens worden gecontroleerd bij de Kamer van Koophandel. De controle wordt binnen 1 werkdag uitgevoerd, waarna u van ons bericht ontvangt.

Stap 3: U ontvangt per e-mail uw nieuwe Grandcruwijnen account inclusief wachtwoord. Nadat u bent ingelogd kunt u direct de voor uw bedrijf geldende prijzen zien en desgewenst gelijk bestellen.

Vraag hier uw account aan

Laatste recensies

Aan de helft van de prijs van de Zenato Lugana Sergio Zenato Riserva, is deze San Benedetto zeker de moeite waard. Iets minder intens en "diep", maar toch met de nodige verscheidenheid aan verschillende geuren en smaken, en een aangename frisheid van mineralen. Prefect wijntje bij vis, pasta of lichtere schotels met witte sauzen. Eveneens om zo van te genieten, al zou ik als “zetelwijntje” toch eerder de Sergio Zenato Riserva verkiezen.

- Paul
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen